Flashing Lights

Zene | Hírek | Ajánlók | Egyszerűen

Megjelent a Tankcsapda új száma

2016. április 27. 07:59 - Mesos

Mindjárt itt a május, ez pedig azt jelenti, hogy egyre csak ontani fogják a hazai előadók az új számokat. Ez a trend a fesztivál szezonok növekvő popularitásának köszönhető, így ugyanis az újdonságok fel tudják pezsdíteni egy már jól ismert előadó koncertjét is. Most épp a Tankcsapdán volt a sor.

Az utóbbi két évben rengeteg támadás érte a Tankcsapdát, hogy nagyon komoly változáson ment keresztül. Az új album ugyanis a legtöbb rajongó számára egyáltalán nem volt befogadható. Persze, sokan védik a zenekart, hogy azért 25 év alatt rengeteget változnak az emberek és emiatt a TCS-t sem szabad elítélni. Én, személy szerint egy sokkal jobb indokot tudok mondani a Tankcsapda mellett. A koncerten ugyanis még ugyanaz a hangulat van, mint amikor megismertem őket, ami talán az általuk játszott régebbi számoknak is köszönhető.

Visszatérve az Alföldre, - az új szám címe ugyanis Alföldi Gyerek - talán az elégedetlenkedő rajongók is megnyugodhatnak. Az egyik támadás ugyanis úgy szólt, hogy a zenekarból "kiveszett a debreceni fiatal". Nos, ezzel a számmal egyértelműen visszakaptuk, ennél többet ugyanis nehéz egy dalba rakni. A dallamvonulata a régi nótákra emlékeztet, de sajnos nem a nagy slágerekére, sokkal inkább a kisebb, kevesek által ismert dalokéhoz. Éppen ezért gondolom azt, hogy nem is lesz egy sikerszám ebből a műből sem.

 

Mindenesetre döntse el mindenki saját véleménye alapján, hogy szerintük ez most jó vonulat a Tankcsapdának, vagy valamit még mindig máshogy kell csinálni. Az viszont biztos, hogy a jövőben ezt a nótát még sok fesztiválon hallhatjuk idén, aztán talán elveszik a süllyesztőben.

A mai nap jelenik meg az Irie Maffia - Bajnok című száma este 8-kor. Érdemes figyelni a zenekar Youtube csatornáját, tavaly előtt ugyanis egy baki miatt, ott az MR II-n este 20:00-kor kezdődő Petőfi Extra előtt már hallani lehetett az akkor megjelent Jump Up című dalt. Mi már nagyon várjuk a dalt, remélem ti is.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://theflashinglights.blog.hu/api/trackback/id/tr768666470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása