Flashing Lights

Zene | Hírek | Ajánlók | Egyszerűen

Adam Levine és Andy Samberg fellépet a The Voice-ban

2016. május 12. 16:56 - Zionspartan

gfg.jpg

 A Lonley Island következő dobásaként felfogható Never Stop Never Stopping című komédia promózása megindult, melynek keretei között a The Voice-ban Adam Levine és Andy Samberg (Connor4Real nevű alteregóját alakítva) felléptek a film főcímdalával.

A négyszeres Grammy-díjas előadó Justin Bieber-t parodizáló karakterének ez volt első hivatalos fellépése és várhatóan nem az utolsó, Sasha Baron Cohen Brüno/Boratjához hasonlóan interjúk sorozatán fog végig karakterben maradni.

Személyes véleményem szerint ez egy jó ágazata a komédiának, remek lehetőség, hogy rávilágítson egy-két törésére a mainstream kultúrának és nem mellesleg komoly színészi képességeket követel az, hogy végig egy teljesen más személyként viselkedj, adj válaszokat, miközben saját alteregódat parodizálod ki és még rögtönöznöd is kell ezeken a határokon belül, a többi ember reakciójának függvényében. Röviden: Ha valaki nem értené ez a szám egy paródia, viccből csinálták.

Enjoy:

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://theflashinglights.blog.hu/api/trackback/id/tr118711658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása