Flashing Lights

Zene | Hírek | Ajánlók | Egyszerűen

Die Antwoord - Stoner rap és a véletlen anál

2016. május 17. 10:57 - Zionspartan

antwoord-die-4fe3258714670.jpgHosszas várakozás (konkrétan két év) után a duo a közelgő új album “Suck on This” előhírnökeiként két új számmal rukkolt elő, nevezetesen a Bum Bum és a DAZED & CONFUSED címekkel, az előadók perszonáját ismerők pedig nem csalódhattak ezúttal sem.

Bár még a régimotoros rajongók fejében is felmerülhetett a Bum Bum kapcsán a kérdés, hogy mi is volt ez és miért. (A másik számra azért nem térnék ki, mert egyrészt annak készítéséről nem volt hivatalos nyilatkozat, illetve koránt sem olyan érdekes mint, a Bum Bum, már csak zeneileg sem.)

Az érdekesség a Bum Bum-mal kapcsolatban, a puszta véletlen, ami a szikrát adta a keletezéséhez:

Ninja kapott egy hangüzenetet egy ismerősétől, aki erős spanyol akcentussal és tört angollal a tetoválásokról magyarázott neki, de az “ON MY BUM” helyett “IN MY BUM”-ra sikerült a mondat és ez indította el Ninja fejében a folyamatot. Ezt követően megkérte a hölgyet, hogy mondja fel újra a szöveget, tisztábban hangsúlyozva, hogy használható alapanyag legyen, majd megkérte a szerényen csak GOD néven ismert producer barátját, hogy csináljon belőle loopot.

 

“GOD whipped dat shit up in like 7 minutes, send it back”

 

Ezt követően Ninja “romantikus pornó riffet” talált ki a számhoz, majd a spanyol szövegű refrént és végül egy-két hölgyismerősének a segítségével meg is született a nagy mű.

 Az album május 19-én fog napvilágot látni, szóval valószínűleg az új számaikat is elő fogják majd adni második magyarországi fellépésükön, nyáron a Szigeten.

 

 

komment
Címkék: kulfold

A bejegyzés trackback címe:

https://theflashinglights.blog.hu/api/trackback/id/tr598724326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása